dijous, 18 de juny del 2015

La cistella serà dimarts i Tasta'l

Durant aquesta setmana que s'acosta hi ha dos esdeveniments que no vull oblidar comentar-vos.

Com ja sabeu dimecres vinent és Sant Joan. Com no volem emprenyar en dies assenyalats, us servirem la vostra comanda el dimarts en comptes de dimecres. Els horaris seran els mateixos, tant si la rebeu a casa vostra com si la veniu a buscar a la botiga. Si veniu a buscar-la, ja podreu gaudir d'una estona a la fresca amb les nostres begudes i algunes cosetes per picar. Si veniu amb nens, podran enfilar-se als jocs que hem preparat per a ells i saltar tant com vulguin al llit elàstic.


D'altra banda ja s'acosta el moment d'obrir Tasta'l. Aquesta temporada hem renovat tots els plats. Podreu tastar les nostres verdures cuinades de maneres molt diferents: escabetxades, a la brasa, macerades en un agredolç, en estat pur, amb diferents salses i amanits ... Però també plats més rics en proteïnes, com les mandonguilles de tofu amb pastanaga i remolatxa, vedella o xai a la brasa, papada confitada, ... Sense oblidar les postres que, tot i anar evolucionant durant l'estiu en funció dels productes que ens vagin madurant a l'hort, compten amb dos membres ben destacats: un embogidor pastís de xocolata i un gelat de plàtan amb llet d'arròs i iogurt de cabra que no s'oblida fàcilment. Tot plegat amanit amb una selecció de vins, caves, sucs i cerveses. I, com sempre tot 100% ecològic.

Enguany obrirem per dinar i sopar des de divendres migdia fins a diumenge a migdia. Aquests dies també podreu venir durant la tarda a tastar algunes de les nostres especialitats o prendre alguna cosa.Si voleu venir feu la reserva abans al 972 765 185.

El proper divendres 26 de juny, i durant tot aquell cap de setmana, per tal de celebrar la nova temporada, us convidem a una copa de vi o cava.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada