dijous, 17 de juliol del 2014

Ja arriba l'Estiu???

Sembla que ara si vol arribar l'estiu. A fe de Déu (com deia un amic nostre) que ja tocava. L'alegria amb la que els camps començaven aquesta primavera l'han anat perdent en bona mida en les darreres setmanes. Segurament amb l'arribada del sol i la calor tornaran a recuperar el to i a ser el que han de ser a aquestes alçades de l'any.

Però també hi ha alguns conreus que enguany estan funcionant molt bé. Ahir mateix vam fer una bona collita de cebes d'Amposta i, en un parell de setmanes, ja començarem a collir la de Figueres que també pinta molt i molt bé. Malgrat que amb les humitats han conviscut amb els fongs, finalment han agafat una molt bona mida. Esperem que es conservin fins l'hivern.

El pebrot verd, les albergínies i la remolatxa són altres conreus que estan funcionant fantàsticament... Les carbasseres també estan espectaculars i possiblement la setmana vinent us en puguem oferir... I ja no parlem de la collita de patates extraordinària que vam tenir!

Perquè sempre ens afecta més el que va malament que el que funciona bé? Som ben estranys els humans. No? En fi ...

Us torno a deixar amb una imatge de la "carta" de Tasta'l per veure si us animeu. Tot i que alguns plats no són el que semblen...  jejejejeje


Plats amb sorpresa d'aquesta setmana
i una mirada nocturna al racó.

 

Bona setmana i moltíssima sort.
Enric

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada