dijous, 10 de juliol del 2014

El temps i la mare que el va matricular

Quina marxa que portava l'hort! Amb el juliol que va fer al maig semblava que tot s'avançava com a mínim un parell de setmanes i que enguany menjaríem síndries i melons molt aviat. Doncs, cosa que passa sovint, amb el temps no pots fer previsions. Ara resulta que ens fa un maig al juliol. I espera't ... Que els que en saben diuen que tenim encara per uns quants dies. En fi, hem de viure amb aquesta creu: sempre pendents del temps i sentint que, en això, estem ben venuts.

I encara podem dir que estem de sort. Tenim companys que han perdut totalment algun cultiu com ara les tomates, que amb tantes humitats fora d'època han enganxat tots els fongs haguts i per haver. D'això ens n'hem salvat, però a casa nostra els pugons, que rara vegada els havíem vist, fan i desfan arreu...

Però deixem de plorar que així no ens en sortirem.

Malgrat tot, aquesta setmana hem menjat la primera síndria que estava al punt. És d'esperar que la setmana vinent us en puguem servir, així que en podeu encarregar en la vostra comanda setmanal. També sembla que puguem començar a collir el blat de moro dolç. Si finalment no és possible ja us ho farem saber.


D'altra banda volem agrair-vos a tots i totes les que ja heu vingut a dinar o a sopar a Tasta'l. Estem realment contents de l'acollida que està tenint enguany el nostre espai de degustació. Ara també podeu venir a berenar els dimecres i dissabtes per la tarda, quan tenim la botiga oberta. Aprofiteu per donar un volt pels camps i veure com està tot. Aquest dimecres passat teníem pastís de xocolata amb pastanaga. VA VOLAR!

Aquí teniu el que estem oferint aquests dies. Tot i que els plats canvien contínuament ...


 
Bona sort i bona setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada