dijous, 12 de juny del 2014

A tota marxa!

Com ja sabeu diumenge passat vam fer la jornada de portes obertes que tenim costum de fer cada més de juny des de ja fa uns anys. Vàrem ser poquets, però va ser una estona molt agradable.

El passeig per l'hort va està ple de sorpreses, sobretot pels més petits. L'estona que vam estar seguts al voltant de la taula va servir per conèixer-nos una mica més i el tats de producte va ser una pluja d'elogis. Gràcies a tots i totes les que vau venir. I gràcies a la Cristina pels seus apunts fotogràfics!



L'hort canvia d'un dia per l'altra a velocitat sorprenent.Tot i que són una mica diferents, mireu la fotografia anterior, feta diumenge, de les meloneres, i compareu-la amb la d'aquí sota feta ahir dimecres. Fixeu-vos que a dalt pràcticament no hi ha cap melonera que sobresurti del plàstic, mentre que en la següent totes ho fan.


Doncs això passa amb tot!


Finalment, per tal de retornar a la idea de fer-vos arribar receptes que utilitzen els nostres productes, us passo el següent enllaç. Estic entossudit en que tots plegats hauríem de menjar més remolatxa!

Bona setmana i bona sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada