dijous, 20 de juliol del 2023

D'on venim i a on volem anar

 Bon dia!

Aquesta setmana hem dedicat moltes hores de la jornada laboral a collir producte. Caixes plenes de tomata de diferents varietats, síndries a dojo i ja comencem a tenir palots plens de melons pell de gripau i és per aquesta raó que ja comencem a oferir-vos les caixes de 10kg a 25 €/caixa perquè pugueu fer les vostres pròpies conserves a casa. Els bombeta són ideals ja que tenen poca aigua i molta polpa.

 

Ser pagès no està de moda. Per això quan ens preguntaven quina era la nostra feina somiada, no pensàvem pas acabar treballant la terra. Nosaltres venim d'un entorn urbanita, on la immediatesa, l'abundància i l'oferta infinita són l'ordre del dia. Després d'acabar els estudis, vam voler conèixer l'estil de vida rural mentre viatjàvem per altres països i ens vam quedar meravellats. La manera de viure el dia a dia, el contacte directe amb la terra i el poder crear un vincle tant fort amb la feina que desenvolupes. 

Ens va fer trontollar les idees de futur que havíem planejat fins llavors i vam voler emprendre un projecte que combinés les nostres dues passions: la terra i l'alimentació. Quan vam conèixer l'Enric i la Mireia, vam veure clar que el nostre propòsit havia de ser lluitar per preservar tot el que, fins a dia d'avui, s'ha fet per preservar aquest petit racó al món. 

Aviat farà un any i mig que treballem al Parc i que ens sentim part de la revolució que l'agroecologia significa per nosaltres. Sabem que ens queda un llarg camí per aprendre conceptes que per nosaltres encara són desconeguts, per evolucionar amb noves tècniques que ens permetin seguir cultivant els productes que dia a dia arriben a les vostres taules, i esperem que aquest camí el podem continuar fent junts, amb vosaltres i per a vosaltres, per molts més anys.

Seguim endavant.
Que tingueu molt bona setmana, salut i bons aliments!

Laia i Albert

Salut i bons aliments!
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada