dijous, 18 de maig del 2023

Gràcies, parella!

Bon dia!

Avui volem agrair les ganes, la dedicació i l'esforç que la Laia i l'Albert estan abocant a tirar endavant amb el projecte del Parc. L'energia invertida durant els darrers vint anys, en aquest bocí de terra i en aconseguir poder produir aliment per tanta gent, molt probablement es perdria, per pur esgotament personal, si ara ells no hi estiguessin compromesos. La il·lusió amb la que cada dia posen mans a l'obra és un incentiu imprescindible per continuar endavant sense defallir malgrat el cansament acumulat en aquestes dues dècades donant-ho tot. Moltes gràcies, parella!

Al camp podem dir que tot segueix més o menys com estava previst. Les tramuntanetes de les setmanes passades han limitat l'èxit d'un parell de plantades d'enciam i de una sembra de pastanagues. Quan el vent sec i intens sacseja durant uns dies plantetes acabades de sortir d'un viver o resseca els primeres centímetres del sòl en una sembra acabada de fer, assegurar que tot vagi bé és una tasca inassumible, sobretot quan tens una trentena més de conreus que també cal mantenir. Malgrat això, la majoria de conreus fan molt bona pinta. Les tomateres ja llueixen tomates de la mida d'una pilota de tenis, i a més van carregades com poques vegades. Les carbassoneres estan ja ben esquitxades del groc de les seves flors, deixant entreveure que en pocs dies ja donaran fruit. La maduixeres fan un goig que impressiona. I podríem dir el mateix de la majoria de conreus que van creixent als nostres camps. 

Sembla que només hi ha motius per estar contents. Farem un esforç per a mirar de deixar a una banda la queixa continuada, si més no per unes quantes setmanes. Ara que, veient el pa que es dona, no hi posaríem la mà al foc.

Que tingueu molt bona setmana, salut i bons aliments!

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada