divendres, 27 de maig del 2022

Arriben cireres i albercocs!

 Bon dia!

Avui començarem ploriquejant una mica. La tramuntana fa desastres a l'hort quan bufa intensament després de dies de bonança. Els teixits tendres de les plantes, deguts a creixements molts ràpids, són extremadament sensibles i molt vulnerables. Les batzegades i vaivens provocats per les ratxes de vent aconsegueixen, literalment, trinxar fulles i esquinçar brots. Tot i la protecció de les tanques vegetals, el panorama que hom es troba quan fa un tomb per l'horta en aquestes circumstàncies, mentre bufa o quan calma la tramuntana, és molt, molt, descoratjador. 

Passem a parlar de coses més engrescadores. Aquest diumenge tornem a anar de fira. Aquest cop a la fira dels oficis de Sant Miquel de Fluvià. Hi heu estat mai? És una fira on podreu veure artesans molt diversos fent feina allà mateix. No és només un espai de compra-venda de productes. Aquí teniu un esquitx de les activitats que s'hi faran, a banda de l'espectacle de veure els diferents artesans treballant en els seus oficis.

Per acabar, dir-vos que aquesta setmana vinent ja disposarem d'albercocs i la cireres. Enguany la fruita és més cara degut a que les baixes temperatures, ben entrada la primavera, i la calamarsada de fa unes setmanes a molts indrets de la demarcació de Lleida van provocar la pèrdua collites senceres. 

Apa, positivisme, salut i bons aliments!

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada