dijous, 24 de febrer del 2022

Tot acaba per acabar-se...

Hi ha un moment a partir del qual el que tenim guardat al nostre magatzem es va esgotant. Hem de dir adéu a les cebes (ja firmaríem que ens duressin sempre fins a finals de febrer!), a les tomates de sucar i a les nostres patates. De fet no només les cebes s'han conservat més del que és usual. Tant el tomacó com les patates també ens han sorprès. És el primer any, d'aquests darrers vint, que ens passa això. No ens podem pas queixar.

A partir d'ara les cebes les agafarem d'Hortec, les patates d'en Lluís Tor de Llívia (ja fa uns dies que vam començar a oferir-vos-les) i el tomacó ja no us l'oferirem fins que tornem a tenir-ne del nostre. No coneixem ningú que a hores d'ara encara en tingui.

Aquesta setmana ja hem sembrat les patates. És un pèl aviat, però amb el temps que estem tenint hem pensat que ja anirien bé. N'hem fet més que l'any passat, de manera que és d'esperar que, si tot va bé, encara puguem allargar la temporada més que enguany. Sort que ja teníem el camp preparat de fa dies. Justament dimarts, un dia abans de plantar-les, se'ns va espatllar el tractor. Sembla ser que estaran cap a 10 dies per reparar-lo. Diuen que les peces poden trigar ben bé una setmana.

De mentres, seguim amb la poda de les oliveres, el manteniment del llavorer, la posta a punt del sistema de reg i les collites. Si tot rutlla, la setmana vinent començarem la instal·lació del nou hivernacle. Ja fa tres anys que el vam anar a buscar a Sant Jordi Desvalls i encara el tenim per muntar. Aquest mes de gener l'ajuntament ens n'ha donat el vist-i-plau. Aprofitarem que no tenim el tractor per, si més no, començar el muntatge. Després de tres anys esperem ser capaços de posar cada peça al seu lloc.

Salut i bons aliments!

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada