dijous, 9 de desembre del 2021

Les vacances, a tocar

És curiosa la ment humana. Estem a una setmana de les vacances i ens fa la sensació que ens són imprescindibles per a poder encarar la propera temporada, i de quina manera! Justament ara que la feina és més relaxada. Quin invent, aquest de les vacances. Ui, donaria molt de sí i ompliríem planes i planes discutint sobre el tema. O potser no, potser tots plegats, en les societats "desenvolupades", ens hem acostumat a viure d'aquesta manera que, molt possiblement, té els dies comptats. Ja callo. Tancaré el tema amb aquella celebre frase de "aquí ho deixo".

Tot això com a pròleg per acabar repetint-vos allò de que la setmana vinent serà la darrera que us oferirem els nostres productes el dimecres i el dissabte. Al mercat de Torroella encara ens hi trobareu el dilluns dia 20. Per contra, l'any vinent començarem a servir-vos el dimecres 12 de gener i, si tot va bé, potser ja no aturarem de servir-vos durant tot l'any.

Per acabar, comentar-vos que finalment hem optat, en alguns productes com els diversos bròquils, per oferir-vos la possibilitat que ens els demaneu per kg o per unitats. Són peces de mida molt variable. De vegades en una plantada surten tots molt petits o tots molt grossos. Per això els darrers anys us els hem ofert a pes. Amb el nou web és fàcil implementar aquest opció, de manera que un cop dins el producte ja podeu triar el que preferiu.

Com cada any us recordem que alguns productes dels que us oferim no són peribles a curt termini i podeu acumular-ne per a tres o quatre setmanes tranquil·lament, si voleu, és clar. Cebes, patates, carbasses, moniatos, pastanagues, remolatxes, patates, kiwis ...  i fins i tot cols i bròquils.

Molta sort, salut, bons aliments i bon any nou!

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada