dijous, 25 de novembre del 2021

IMPORTANT!!! Canvis que us afecten!

A partir d'avui trobareu un canvi important si ens voleu fer comanda. Tot el nostre web utilitzava una versió molt antiga del llenguatge php. La vam fer l'any 2010, i tot i que no és la prehistòria, en el món dels webs sembla que sigui una eternitat. El fet és que fa pocs dies vam rebre un ultimàtum del nostre servidor, allà on tenim penjada tota la nostra operativa, en què ens comunicava que es veien obligats a actualitzar la versió antiga per una de més moderna per tal de reduir la seva vulnerabilitat i evitar possibles problemes de seguretat. Aquest canvi sembla ser que podia provocar un mal funcionament de tot o una part del web. 

El cas és que ja fa uns mesos que havíem decidit de canviar el sistema i participar en una iniciativa pagesa que trobem molt interessant. Aquesta exigència del servidor ha fet que preméssim l'accelerador. Es diu Hortagest i es tracta del primer software, si més no català, pensat per i per a pagesos, que permet integrar qualsevol necessitat de l’horticultor: facturació, gestió de comandes, quadern de camp, botiga virtual, gestió de recursos humans i tasques, sistemes de pagament de clients,... Una joia d'eina, obra d'un pagès de Cassà de la Selva, en Gerard Pibernat, i d'un altre de Bigues i Riells, en Jordi Puig. Recentment han guanyat el premi RuralApps que atorga el DACC (Departament d'acció climàtica, alimentació i agenda rural), abans DARP (Departament d'agricultura, ramaderia i pesca).

Cara a vosaltres aquest software farà que variï lleugerament la imatge del catàleg i el procediment per fer la comanda. No creiem que tingueu cap problema per fer-la, però podeu trucar-nos o enviar-nos un missatge si us apareix algun dubte. El més rellevant és que per identificar-vos només heu de fer servir el vostre correu electrònic. Si voleu, podeu crear-vos una contrasenya personalitzada, però en aquests moments simplement teclejant el vostre correu ja podreu realitzar comandes. Aquest és l'enllaç per accedir al catàleg i identificar-vos: Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga. Aquest canvi a nosaltres ens facilitarà substancialment tots els processos. Des de la simple actualització del catàleg a la comunicació amb vosaltres, passant per la gestió de les comandes, de les tasques de camp i de molts altres aspectes que comporta la nostra activitat.

Aquest missatge, per la seva importància, us l'enviarem en el format dels darrers anys, però també en el format en què rebreu les nostres cròniques a partir d'ara. Si no us arriba algun dels dos missatges, us agrairem que ens ho comuniqueu per tal d'esbrinar quina pot ser la raó de que això passi i posar-hi remei.

Esperem que siguem capaços de gestionar la nova manera de fer que acompanya aquest canvi  i que tot plegat no suposi cap inconvenient per a vosaltres. Us agrairem qualsevol comentari o suggeriment per millorar la vostra experiència amb el nostre web i amb tots nosaltres.
 
Que passeu una bona setmana.
Salut i molt bons aliments!

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada