dijous, 4 de febrer del 2021

Novetats al nostre catàleg

Bon dia

Avui engego amb un parell de canvis al catàleg. El primer que us vull comentar és de la setmana passada, però em vaig oblidar de dir-vos-el. A partir d'ara, els ous us els oferim per estoig de 6 ous, no per dotzenes com havíem fet fins ara. Per tant, si en voleu una dotzena, haureu de posar un 2 a la vostra comanda i no un 1 com fins ara.

L'altre tema fa referència als bolets. Com molts sabeu, des de fa uns mesos us estàvem oferint bolets d'en Francesc de Fungigirona. El cas és que per diverses raons està tenint una baixa producció de bolets i no en té prou per subministrar-ne a tots els seus clients. Això ha fet que de vegades us en quedeu sense, malgrat haver-vos-els ofert. Per aquesta raó hem decidit, fins que no tinguem la seguretat de poder disposar-ne, tornar-los a demanar a Hortec, que serveix de pont entre Vallondo, productor de La Rioja, i nosaltres. No és evident tampoc que sempre en puguem disposar, però hi ha moltes més probabilitats que sigui així.

La propera setmana tampoc podrem oferir-vos tofu. La Luciana, per raons personals, deixarà de produir-ne durant unes setmanes. Ja us avisarem quan en puguem tornar a disposar.

I ja que parlem de productes d'altres, tocarem també el tema de la xocolata. Haureu notat que les darreres setmanes no us l'hem ofert. En Paul no ens en podrà servir fins el dia 15 de febrer. Actualment la major part del temps és a Madrid i només corre per l'obrador de Torroella uns dies al mes. La darrera comanda que li vam fer va volar i fa dies que n'estem sense. Aquesta setmana passarem sense i la propera ja us en podrem tornar a oferir.

Ui! I em deixava les mels! Veureu que també n'hem actualitzat l'oferiment. N'hi ha de la Garrotxa (La Calma) i de l'Alt Empordà (El Rusc) i ben variades. La més xocant és la d'heura. Pràcticament blanca i molt dura, i dolcíssima.

Per acabar us comento que demà participo en un seminari on line com a ponent. La xerrada l'hem titulat "Estratègies per minimitzar l'efecte de les plagues sobre els cultius". El seminari teòricament es fa a Menorca, però amb el tema de la pandèmia l'hem de fer cadascú des de casa seva... L'avantatge en aquest cas és que serà fàcil de gravar. Per si algú pogués estar interessat en el tema, quan estigui editat i penjat, us passaré l'enllaç per tal que us el pugueu mirar.

Salut i bons aliments!

Enric

Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada