dijous, 9 d’abril del 2020

Plantant estiu



Bon dia!

En primer lloc esperem que tots estigueu bé. Nosaltres seguim en bones condicions i amb un ritme de treball trepidant. La quietud de les carreteres i carrers quan sortim a repartir o a buscar planter, contrasta més que mai amb l'activitat frenètica que dia rere dia vivim als nostres camps. La primavera, i amb ella l'escalfament de la terra, posen a punt el terreny per a rebre ja la gran majoria de plantes que donaran els seus fruits durant l'estiu. Ja tenim aquí el planter de pebrot, carbassó, cogombre i d'altres delícies de les que gaudirem els propers mesos. Només esperen a la rereguarda, per ser més llaminers en escalfor que la resta, els melons, les síndries i les carbasses. A primers del mes vinent ja hi seran tots.

Aquesta setmana hem afegit algunes novetats al nostre catàleg. Comencem a collir els primers canonges de la temporada. Generalment en tenim també durant tot l'hivern, però un endarreriment en el lliurament de la llavor ens n'ha deixat sense fins ara. Què hi farem. Els que feu la vostra comanda els dimecres, també trobareu a l'oferiment d'aquesta setmana pizzes de la Paula de Saus i làctics de Mas Marcè de Siurana. I també als mercats, fajol d'en Josep Nogué de Ridaura. En aquests moments la situació dels pagesos que fem venda directa és molt diferent de la que es troben altres productors que basaven els seus ingressos en la venda a restaurants o als menjadors escolars, per exemple. Volem facilitar, dins les nostres possibilitats, la continuïtat de les seves activitats, per això us oferim els seus productes a través del nostre catàleg. Evidentment, tot el que hi trobareu serà ecològic .

Altres iniciatives en el mateix sentit, tot i que no tot el que hi trobareu és ecològic, són:
- Pam a Pam i Arran de Terra
- Pagesia a casa
- Comprem a casa 

Els que consumiu carn, també en podeu trobar d'ecològica a Llavora i sense certificar a Xai tramuntana. .

Per acabar, us agrairíem que ens retornéssiu, quan pugueu, les caixes en les que us servim els productes. Ara més que mai ens són un bé escàs.


Endavant i bons aliments!

Cuideu-vos.
Enric

Salut, Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada