dijous, 16 d’abril del 2020

Cites a la premsa i estat dels conreus

Bon dia!


Avui venim farcits de novetats. En primer lloc, un parell de vincles sobre com està el pati pel que fa a la comercialització de productes ecològics a casa nostra. Segur que se n'ha escrit molt més, però aquestes aparicions a la premsa ens fan especialment il·lusió de compartir amb vosaltres per què en ambdós casos ens han demanat la nostra opinió i ens citen expressament:

- La Directa - L'agroecologia s'obre pas entre les restriccions contra la COVID-19
- La Vanguardia - La venta a domicilio de alimentos de proximidad y ecológicos se triplica

El costat desagradable de tot plegat és que els preus del producte ecològic han anat pujant. Degut sobretot a l'augment de la demanda, però també l'escassetat típica d'aquesta època de l'any. Per la nostra banda, mantindrem intactes als preus dels productes de producció pròpia. Els que fa temps que sou amb nosaltres ja sabeu que no els modifiquem al llarg de l'any, malgrat les condicions de producció siguin diferents, però no tenim altre remei que apujar els que comprem fora en funció dels preus del mercat.

Canviant de tema. Aquí teniu algunes imatges de com estan els nostres conreus. Són només alguns esquitxos de la realitat dels nostres camps. Malauradament, els camps segueixen ben molls i no estem al dia amb les sembres i plantacions. I sembla ser que aquest cap de setmana i els primers dies de la setmana següent la pluja tornarà a fer acte de presència. En tot cas, el que tenim plantat està ben maco. Per mostra, un botó: carxoferes i patateres

D'altra banda, hem afegit nous productes al nostre catàleg: el col-rave, de producció pròpia, el pèsols, de l'Oriol de l'Horta d'en Feliu, i els maduixots, d'un productor del Baix Llobregat que ens arriba a través d'Hortec. En les properes setmanes ja podrem disposar de carbassó (que vindrà de més al sud) i, mica en mica, de la resta de productes més estiuencs.

Salut i bons aliments.
Enric
Salut, Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada