divendres, 3 de gener del 2020

Se'ns acaben les vacances

Bon dia i bona any!

Per començar l'any, només un parell de coses que hem fet aquests dies de "vacances".

En primer lloc, i tal com vam comentar en un missatge anterior, vam anar a buscar kiwis a Elna, a la comarca del Roselló. Els productors del Mas Aragó, on us vam dir que aniríem a buscar-los, ja se l'havien venut tot. Per sort n'hi ha més de productors per la zona. Decidits com anàvem en el nostre pas per Elna (hi vam anar a visitar la maternitat, visita totalment aconsellable, per cert), vam cercar més productors i vam trobar a en Jacques Tonnel, al mateix municipi d'Elna. Ell no només fa kiwi. També te albercocs, ametlles, figues, pomes i nous de pacaner. Ens vam quedar amb les ganes de tastar les nous. Va tenir una "plaga" de garses que el van deixar gairebé sense res.

D'altra banda ens va visitar una amiga de Mallorca. Va venir amb un meló sota el braç. Un meló tradicional mallorquí, gros i de pell blanca, que espot consumir fins ben entrat el mes de desembre.
L'anomenen meló blanc des clot des pou. Ja us ben asseguro que es pot consumir fins al gener. Encara ens en queda la meitat a la nevera! Amb la nostra fal·lera de trobar llavors no híbrides però que tinguin bones aptituds al camp i a la taula, no hem deixat escapar la possibilitat de guardar-nos les llavors. Aquest 2020 podreu tastar-lo tots els que vulgueu.


De moment ho deixem aquí. Podeu fer les vostres comandes tenint en compte que el primer dia que les servirem serà el dimecres 8 de gener. Ja haurem pogut dir adéu als reis, que de ganes d'acomiadar-nos de la monarquia no ens en falten.

Salut, Llibertat i República
Enric
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada