dijous, 27 de juny del 2019

La calor

Bon dia!


Entre les tasques d'avui torna a tocar sembrar espinacs. Les dues darreres sembres s'han espigat en un tres i no res. Ben petites i ja treien flor. De manera que hem pres la decisió salomònica de no sembrar-ne més fins a mitjans agost. La temperatura d'aquests dies ens ha ajudat a acabar de decidir-ho. A més, ja hi ha molta altra verdura. De totes maneres en vam sembrar fa 15 dies i vés a saber si encara us n'oferirem la propera setmana. Les bledes de moment encara estan ben maques, però tampoc crec que triguem gaire en deixar de patir per elles si les temperatures segueixen com ara.

Ahir vam encalcinar l'hivernacle de les tomateres. Les condicions sota el plàstic, molt interessants per evitar els fongs que afecten les plantes, han fet que moltes flors s'assequessin. En unes setmanes segur que la producció baixarà en picat. Esperem que l'emblanquinada, que redueix la insolació dins l'hivernacle, sigui prou per a que les plantes puguin aguantar la flor i recuperin prou energia com per a assegurar la producció.

D'altra banda ja tenim fixada la data per a la propera jornada de portes obertes. Serà el diumenge de la propera setmana, el dia 7 de juliol al matí. Una nova oportunitat per a que, si no hi heu estat mai, conegueu l'espai d'on surten les verdures que consumiu. Per als que ja heu vingut, també trobareu interessant apuntar-vos-hi: tenim conreus nous i noves experiències vitals i gastronòmiques a viure. Com és tradicional, acabarem la visita amb un tast dels nostres productes. Alguns d'ells els tenim en fase experimental, però els resultats són moooolt interessants. Volem conèixer la vostra opinió sobre els nous sabors que tenim ganes d'oferir-vos: fermentats, escabetxos, envinagrats, begudes, ... La setmana vinent us ho recordarem, però ja us podeu anar inscrivint a l'esdeveniment enviant un correu a la nostra adreça electrònica i dient quants sereu.

Avui torna a tocar socarrimar-se sota el sol. Ens enxoparem de crema solar, ens ficarem el barret, màniga llarga i, apa, a fer d'herois! O de màrtirs, segons es miri. Ho viurem amb alegria i, per alleugerir-ho, mirarem de fer possible una o dues banyades a la bassa, que té l'aigua ben fresqueta i et deixa com a nou ... això darrer no s'ho creu ningú, però sí que ajuda a passar el dia amb un xic més de dignitat.

Bona setmana
Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada