dijous, 21 de març del 2019

Camps i Trobades



Molt bon dia!

La tramuntana que ha estat bufant aquests dies no ha estat cap problema per a les primeres sembres que hem fet enguany. Ja treuen el cap els ravenets, les pastanagues i les patates. Us deixo una mostra d'aquestes darreres, obrint-se pas per la terra eixuta.


Cada varietat de patata va al seu ritme. La de la foto, la més primerenca, és la violeta.

Com ja us vaig comentar en el seu moment, les famoses pluges de l'octubre ens van "obligar" a plantar algunes verdures dins els hivernacles, tot i que en condicions normals passen l'hivern a l'exterior. Sota la protecció del plàstic estan tendres com mai. Ara comencem a recollir-ne els primers fruits. Aquesta setmana els col-raves verds (a la part central de la fotografia de més avall) i ben aviat les cols i les remolatxes.



També hem tastat ja les primeres maduixes, però encara trigarem uns quants dies a tenir-ne prou per oferir-vos-en. Només ho comento per fer-vos dentetes, hehe...

I com que avui va dels camps, afegeixo que aquest matí mateix ens arriben les tomateres i per fi les podrem plantar. Anem amb unes setmanes de retard (tenint en compte que les fem a l'hivernacle), cert, però al final això acaba reduint-se a començar a collir tres o quatre dies més tard. Vaja, que no passa res de res. De vegades ens atabalem per ben poca cosa. Jo, el primer... o el segon...

Per cert, finalment no us oferim més els pèsols fins que no en tinguem dels nostres. Ja hem fet tres intents de servir-vos-en, sobretot als que feu comanda per dimecres, i no hem pogut complir. Pels del mercat hem tingut la sort de que sovint sí ens han arribat, però igualment els he despenjat del catàleg del web.

Per acabar i totalment fora del full de ruta dels camps, us engresco a que participeu en la 14ena edició de les Trobades de Música Mediterrània de Torroella de Montgrí. Enguany amb el cercle com a temàtica central.
https://www.trobadesdemusica.cat/

Molt bona setmana i moltíssima sort!

Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada