dijous, 13 de desembre de 2018

De visita


Bon dia!

Durant aquesta època, a falta de pocs dies per l'inici de l'hivern, el camp sempre ens regala nous sabors. Tot i que la setmana vinent serà la darrera que us servirem enguany, ja començarem a collir calçots, canonges i alls tendres. Podem dir que ara ja tenim al complert la nostra "carta d'hivern". Si no vaig errat, en aquests moments us estem oferint tota la diversitat que tenim al camp.

Només de passada i per a que n'estigueu al cas, seguim sense poder sembrar ni plantar als camps, a excepció de la poca superfície que tenim d'hivernacles, que avui o dilluns vinent acabarem d'omplir amb noves plantades d'enciams, ruca i bledes. Dimarts vam passar el tractor lleugerament per sobre d'alguns dels camps per mirar de facilitar que s'eixuguessin una mica més, però em fa l'efecte que amb la nova aparició de la pluja han tornat a recuperar la poca humitat que van perdre. A veure si avui la tramuntana fa feina.

Ahir vam anar cap a la Catalunya Nord a visitar algunes botigues de pagesos que fan venda directa, per tal d'inspirar-nos a l'hora de dissenyar la nova "botiga" que volem fer a casa. Va ser una sortida molt enriquidora. Mirarem de fer alguna altra escapada per visitar els veïns que ens porten, encara ara i potser per sempre, dècades d'avantatge. De tota manera, en aquest tema, comptem amb l'ajuda de la Judit Mas, que té una gran experiència i capacitat en disseny d'interiors d'espais oberts al públic. Aquí em teniu amb ella prenent mides al projecte.


Això sí, la cosa va per llarg. Anirem fent-ho de mica en mica. Ja firmaria ara si l'estiu vinent haguéssim acabat l'obra...

Per acabar, comentar-vos que ens hem repensat els dies de vacances i que finalment anirem al mercat de Torroella també el dia 24 de desembre. D'aquesta manera només faltarem un parell de dies, igual que farem amb les cistelles i el mercat de Palamós.

Bona setmana!
Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada