dijous, 8 de novembre del 2018

Desitjos inconfessables


"Bon dia"

Una de les raons més poderoses que alimenten el desig de jubilar-me és el fet de poder gaudir de la pluja. Sentir-la caure des del llit i continuar gaudint del descans. Mirar des de darrera el vidre els rierolets que es formen a les fulles dels arbres que encara estan per caure, en comptes de veure l'aigua regalimant per les puntes dels cabells que ens queden fora de la caputxa. Observar com es van formant bassalets entre les herbes en comptes d'anar notant com es va mullant, centímetre a centímetre, cada racó del cos quan estem collint sota a pluja... Ui, si en podria explicar de detalls! Malauradament, lluny de gaudir-la, la patim. I en anys com aquest, el patiment es cronifica.

A hores d'ara encara podem oferir-vos força productes propis. Tot i que les podridures es van escampant i alguns conreus groguegen per la falta d'oxigen a les arrels. Els bròcolis van ser els primers en patir-les. Aquí en teniu cinc cèntims.


Això sí, enguany celebrem amb entusiasme que la major part de la pluja ha caigut de nit. Qui no es conforma és perque no vol!

Un dels conreus que en aquests moments em sap més greu perdre és la xufla. Ja fa dues o tres setmanes que s'hauria d'haver collit. Per tal de poder fer-ho de la manera tradicional, cal arrencar la planta i que tots els tubercles segueixin enganxats a les arrels. Amb l'excés de fang això ha estat impossible i les plantes de xufla, que ja són seques, s'han anat consumint. Em fa l'efecte que quan tibem de la mata quedaran totes les xufles a terra.

Però al mal temps bona cara. Malgrat tot, com us he comentat, tenim molts productes per oferir-vos. L'equip que estem tirant endavant aquest somni no ens arronsem gens. Enguany hem aconseguit tenir més diversitat conreada que mai i les tasques de manteniment dels conreus s'han pogut fer en el seu moment. Per aquesta raó els camps fan prou goig tenint en compte les condicions meteorològiques a què han estat sotmesos. Els que veniu a comprar o a buscar la vostra comanda directament a la finca ho haureu vist. Us imagineu com estaria tot si el temps ens hagués acompanyat?

Aquests són els pensaments que ens ajuden a seguir amb il·lusió. Una estratègia per vèncer les ganes de sortir corrent i canviar de feina.

Bona setmana i molta sort!
Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada