dijous, 11 d’octubre del 2018

S'acosta la Setmana Bio

Bon dia!

Si aquest estiu us vau perdre la visita musicalitzada a l'horta que cada setmana us ofereix els seus fruits, diumenge 21 d'octubre torneu a tenir l'oportunitat d'assistir-hi. Dins el marc de la setmana bio, que organitza els Departament d'agricultura de la Generalitat, reeditem "La terra agombolada", aquest cop en versió tardor. De fet, si ja vau fer la visita, hi podeu tornar sense por de repetir gaire cosa ja que els camps ens mostren una cara ben diferent a la de mesos enrere i les cançons també s'han adaptat al moment.

Els camps de melons i síndries són ja només un record. En el seu lloc un immens llençol de desenes de matisos del verd cobreixen els camps. Cols, bròquil i bròcolis, enciams, col-raves, espinacs, alls, cebes, porros, calçots, pastanagues, carxoferes, ... indefinibles tonalitats del verd. Tot plegat esquitxat per la vermellor de les cols llombardes i les remolatxes, plantades aquí i allà.

Amb la visita podreu gaudir també del primer tast que farem dels nostres deliciosos patés vegetals: albergínia, pebrot, remolatxa, moniato i poma.


D'altra banda aquest proper dilluns ja serem al mercat de Torroella. Frisem per estrenar-nos-hi, tot i que sembla que el temps no ens acompanyarà gaire ja que s'esperen pluges. Esperem que aquest cop no encertin les prediccions. De fet els nostres camps ja tenen prou aigua amb el que ens va caure fa un parell de dies.

I per acabar, comentar-vos que avui finalitzarem la collita de la nostra poma Dalinsweet. No n'hem collit tanta com l'any passat, un 30% menys, però enguany se'ns conservarà molt millor ja que no està tocada per la calamarsa. En dues o tres setmanes esperem poder-vos oferir el seu suc.


Bona setmana!

Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Nota: El 12 d'octubre treballem, no tenim res a celebrar. L'1 d'octubre estarem participant en algun dels actes que es faran arreu del país.

Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada