Ahir ja vàrem fer el suc de poma. De moment només en tenim de la varietat Dalinsweet. La setmana vinent en farem de la poma groga (Opal). Com enguany estem més equipats, tenim dades objectives de les seves característiques: sucres, 14%; acidesa, 3,56 de pH.
Respecte al de la poma de l'any passat, és més àcid i un xic menys dolç. Cal tenir present que aquest darrer el vàrem fer el mes de març d'enguany i per tant aquesta diferència és lògica. La poma, que feia cinc mesos que era collida, de manera natural havia perdut bona part de la seva acidesa i, per contra, havia guanyat en sucres. Tota la família coincidim que el d'enguany és més gustós. Tot i la bona acollida que va tenir el suc l'any passat, per mi era una mica embafador.
Fent el suc. En primer pla les bosses ja plenes. |
La Mireia és qui està al capdavant de la parada a Torroella |
Per contra no estem tan contents amb el tema obrador. Hem constatat que ens queda molt de camí per recórrer abans no puguem arribar a oferir-vos tot el que ens agradaria. Les cuites necessàries per a fer que el producte es conservi en condicions, modifiquen substancialment el sabor dels preparats. Tot i que la majoria de productes ja són cuits quan fem els patés, el fet de recoure'ls no el tenim prou apamat com per a que no afecti massa al producte. Seguirem investigant en la mesura en que el temps disponible ens ho permeti.
I prou de xerrameca, m'acomiado amb una imatge que vam captar la setmana passada mentre collíem les pomes. Són per tot arreu...
Una reineta. De fons, el guà de l'Alba |
Ah, a banda del suc, trobareu algunes novetats més al nostre catàleg. A veure si les identifiqueu ;-)
Molt bona setmana!
Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada