dijous, 9 d’agost del 2018

Un producte i una activitat

Bon dia,

No sé ben bé què és el que ens impulsa contínuament a fer coses noves. Ja anem prou de bòlit tot el dia, sobretot en aquesta època de l'any, com per a anar afegint més i més coses al nostre dia a dia. No ho sé ben bé, però ho fem!

Aquesta setmana una nova activitat i un nou producte.

L'activitat, que fem tots els dimecres per la tarda i els dijous i divendres al matí, és un taller familiar i es diu "Fem sonar la natura". Es tracta d'un passeig entre els camps recollint material que, després, convertirem en diversos instruments musicals. És molt divertit i entretingut. Sorprèn tant a petits com a grans. A més és un taller compartit ja que és necessària de la col·laboració entre l'adult acompanyant i l'infant. Si teniu nens o nets no us el perdeu: és una experiència única que no trobareu enlloc més. El recomanem a partir de 8 anys.


El nou producte que us oferim és el paté d'albergínies. Enguany les alberginieres sembla que s'hagin tornat boges: no paren de fer fruits i fruits i fruits ... Vaja, que hem decidit fer-ne alguna cosa i ha acabat convertint-se en un paté deliciós. En tenim de dues menes: amb sèsam i amb comí. Tots dos boníssims. Com que és una conserva delicada, ja que ni és àcida ni porta sucre, l'hem encarregat a una persona que té un obrador a Saus. O sigui que el paté té totes les garanties que pot aportar un registre sanitari oficial. Però el més destacable és que estan per llepar-se'n els dits.

Està envasat en uns pots una mica més grans que els habituals de paté, ja que ens ha semblat que aquests generalment són massa petits i te'ls acabes molt aviat (si més no és el que passa a casa nostra). Els nostres són pots de 250 cc i contenen uns 215 g de paté cadascun. Esperem que us agradin! No us deixo cap imatge perquè encara no tenim l'etiqueta feta.

A banda del paté, aquesta setmana també incorporem un nou producte de la nostra horta al catàleg: el blat de moro dolç. Ahir en vam menjar les primeres capses o panotxes i estan al punt. Com hem fet quatre plantades, esperem poder-vos-en oferir en aquestes condicions durant ben bé un mes i mig.

I res més de moment. Si de cas comentar-vos que ahir va caure un xàfec contundent sobre els nostres camps. No va fer mal, sembla ... però malgrat la neteja que puguem fer, és molt possible que us arribin alguns productes amb més terra del que és habitual. Els esquitxos de fang causats per la brusquedat de l'aigua del xàfec colpejant el sòl són bastant bèsties. Vaja, que està tot enfangadíiiiiissim.

Bona setmana!
Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada