dijous, 5 de juliol del 2018

Jornada de portes obertes

Una altra setmana al cabàs! Ja soms al juliol, i amb ganes que passin les dues properes setmanes per reviure la satisfacció de refrescar-se amb una síndria collida madura, ficada a la nevera i menjada, tot plegat, el mateix dia. Com es troben a faltar en aquests dies! El cos se'ns ha tornat massa exigent, vet aquí, per conformar-nos amb succedanis i ens prohibeix de ficar-hi dins cap altre fruit rodó, negre per fora, vermell per dins i ple de llavoretes (o no...), que no sigui crescut a casa nostra.

Estem oberts a rebre tots els pensaments impurs i paraules malsonants que ens vulgueu proferir. Potser només és allò de que sobrevalorem el que és de casa. Tant se val el que sigui. ESTEM DESITJOSOS de tornar a gaudir de les nostres xíndries. Si les heu tastades, ja sabeu de què parlem. Ara bé, també és veritat que l'any passat tampoc estaven al 100%. Van rebre una bona pedregada i no els va ser fàcil tirar endavant. Esperem que enguany la calamarsa s'oblidi d'Albons.

Canviant de tema, si teníeu ganes però no vau poder venir a la visita guiada que vam fer fa unes setmanes amb la Biblioteca de Palamós i que vam anomenar "La terra agombolada", no us amoïneu, sou a temps per apuntar-vos a la segona "representació". Com cada any, tornem a fer una Jornada de portes obertes per tal que veieu directament com estan les vostres verdures i per a ensenyar-vos les novetats que tenim enguany. Serà el diumenge 15 de juliol a les 18:30h i tindrem de nou la sort de gaudir de l'acompanyament musico-artístic d'en Ramon Manent i la Mireia Mena. A més, per poc que el dia i l'humor ens facin costat, acabarem amb una petita demostració de les habilitats de camp del Menut, el nostre company de suors quan passem el rascle.

Si us engresca, envieu-nos un correu a info@parcagroecologic.com i digueu-nos que us hi voleu apuntar i quants sereu. La cosa s'ho val ;-)

Ah! abans d'acabar. La setmana passada us vaig comentar el goig que feia una de les flors més vistoses de la nostra espiral d'aromàtiques, incloent-hi la foto. Doncs ... Vaig tenir un creuament de cables! us vaig dir que era una flor d'àrnica quan en realitat era d'equinàcia. Quina relliscada! I sort que l'Ives m'ho va fer veure: jo convençut que havia dit equinàcia. Serà per que les tenim de costat, una davant l'altra? O cosa de l'edat?  O ...

En fi, per no acabar així, us passo una foto que vaig fer ahir mentre collia els cogombres per les cistelles. El missatge quedarà més maco...


Bons aliments i bona setmana.
Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada