dijous, 28 de juny del 2018

Ja hem obert tasta'l !

Ahir al migdia ja van venir els primers comensals a tastar la renovada aventura que l'Isidre i l'Adara estan cuinant enguany. Podeu tenir una lleugera idea de com treballen i què fan visitant el seu blog. Si no vau menjar al TASTA'L l'any passat, no us ho perdeu enguany. Si vau fer-ho, ja sabem que tornareu 😉.

Si veniu a dinar, a comprar o simplement a visitar la nostra finca, no us perdeu la nostra col·lecció de plantes medicinals i aromàtiques. Aquesta setmana també hi hem afegit el cap d'ase, una sàlvia rivetada i el cebollí . Ja són més de 30 espècies les que es fan companyia en aquest racó de la nostra horta. Guaiteu quina flor d'equinàcia us hi podeu trobar:


I si hi passegeu, també us podeu trobar les següent joies de la família de les cucurbitàcies (melons, carbasses i síndries):


Ja ho veieu, avui va d'imatges. Aquí una altra de les joies de la corona que us hi podeu trobar. Aquesta foto la vaig fer mentre collíem, tal com sortien les pastanagues del terra. De vegades dubto de si ens mereixem aquesta terra, l'aigua i el clima que tenim ...


Carpe diem.
Bon estiu i bons aliments.

Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada