dijous, 5 d’abril del 2018

Carxofetes i espàrrecs


Bon dia,

Ja fa unes setmanes que us estem servint espàrrecs de casa nostra. Aquest any estan sortint molts rebrots i hem decidit augmentar el pes dels manats. Ara pesaran 100 grams més. A gaudir-ne que seran poques setmanes i estan boníiiiiissims.

En canvi les carxoferes fins ara han estat ben aturades. Bé, aturades és un dir... les mates estan grans de debò. Fan més d'un metre d'alçada i encara més d'amplada. El passadís entre línies és gairebé infranquejable. I això que estan plantades a dos metres de distància! Doncs ara ja es comencen a veure desenes de carxofetes apuntant cap al cel, deliciosament envellutades. Augurem una bona collita de flors ben tendres, que podreu tastar des del proper dia que feu comanda.

Al camp tot ha fet un tomb en aquesta darrera setmana. En fa ja unes quantes, de setmanes, que tenim plantades cebes, porros, enciams, remolatxes .... i sembrats cigrons, pastanagues, i altres "delicatessens". Tot s'havia quedat tal qual, com el primer dia que es van plantar o sembrar. Els darrers dies les tomateres han començat a florir, els porros i cebes a créixer, i les llavors sembrades a treure el cap de sota terra. Ara sí que ha arribat la primavera al camp! Fins i tot ja fa tres o quatre capvespres en que es poden veure volar els ratpenats, gaudint de la festa de trobar un espai on el seu aliment no està enverinat.

Canviant de tema. Us vull recordar que el diumenge 22 d’abril de 10 a 14 h, farem a casa nostra el taller d'alimentació conscient que impartirà la Marta Sala, biòloga i formada en alimentació natural i energètica per Montse Bradford. Cuinarem plegats:
  • receptes fàcils i saludables per aplicar el dia a dia.
  • aliments tenint en compte les nostres necessitats personals.
  • aliments vegetals integrals de proximitat i de temporada.
  • per satisfer el nostre cos físic, emocional i mental.
  • per millorar la nostra qualitat de vida.
 Dinarem el que cuinem durant el taller. El preu és 35 euros tot plegat.

Si voleu més informació, li podeu demanar directament a la Marta (667 301 709) i consultar el web de l'escola de la Montse Bradford

Som-hi!
Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada