dijous, 5 d’octubre de 2017

arriben alvocats!

Bon dia! 

I bones notícies, si més no pel que fa al nostre oferiment. La resta de l'actualitat, personalment, ja no sé com valorar-la, són dies agitats.

Tornem a tenir alvocats!!! I s'hi sumen els naps negres. La varietat d'alvocats que ens arriben, la primera de la temporada, es diu "Bacon". Es caracteritza per una textura molt cremosa i per contenir menys greix que la resta de varietats d'alvocat. Té la pell molt fina i és fàcil de pelar. Recordeu que cal que els deixeu uns dies fora de la nevera per tal que estiguin al punt.

D'altra banda us volia comentar que estem buscant alguna empresa que ens faci suc amb les pomes que tenim més tocades. D'obrador ecològic n'hem trobat un a l'Ametlla del Vallès que ens ho faria, però tenint en compte el preu que ens cobra i les despeses del transport per portar els palots fins allà i retornar les ampolles, ens estimaríem més fer el suc en algun obrador més local, encara que no estigués registrat com a ecològic. Si no, l'haurem de vendre massa car pel nostre gust. Si sabeu d'algú que faci sucs per les rodalies, us agrairíem que ens passéssiu el seu contacte.

Canviant de tema, tenim un munt d'aranyons a les tanques que envolten la finca. Us els oferim en bossetes de 200 grams per si us voleu fer el vostre propi patxaran. La recepta és ben senzilla: 200 grams d'aranyons per 800 ml d'anís. Podeu utilitzar l'anís que vulgueu, tot tenint en compte, com no podria ser d'una altra manera, que com més dolç sigui, més dolç serà també el patxaran.

Cal posar el ingredients en una ampolla de vidre, a poder ser de coll ample. Deixar-ho 3 mesos en maceració en un lloc fresc i fosc. Anar remenant la barreja un parell de cops per setmana. I filtrar passats els 3 mesos. Això és tot.

Tot a punt per la setmana vinent?
Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç: 
http://www.parcagroecologic.com/catalog/9
Si no veieu correctament aquest correu o voleu veure tots els nostres posts, podeu visitar el nostre blog: 
http://parcagroecologic.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada