dijous, 14 de setembre de 2017

Pomes, pomes!

Bon dia!

Avui ja collim espinacs. Sota la pluja, però els collirem. Els primers de la temporada!
I la setmana vinent ja comencem a collir les nostres pomes. Primer les grogues (que es diuen Opal) i un parell de setmanes més tard les vermelles (Dalinsweet). 

Alguns recordareu la poma Opal. L'any passat ja en vam collir un bon grapat. Llàstima de la pedregada que vam tenir a primers de juliol. Moltes pomes estan tocades pels cops de les pedra i per tant no són tan maques com caldria esperar. Tot i així la collita és abundant, simplement cal treure el tros de "suro" que s'ha fet per tal de cicatritzar les ferides rebudes. Aquesta poma, descrita segons els seus obtentors, té les següents característiques:

"Les pomes Opal® no es poden comparar amb una poma ordinària. Aquestes fruites assolellades no són com les altres, tenen una aparença bella, una textura cruixent,
una aroma floral i un sabor dolç i picant. Però una de les característiques més increïbles i naturals d'aquesta poma és que no es posa marró després de tallar-la. No s'oxida. 
Així, una poma Opal® tallada a les amanides o les carmanyoles dels seus fills es mantindrà durant tot el dia ben fresca."

Segurament són una mica exagerats, com probablement tothom quan parla dels seus fills😉 . Però de bones, ho són.


Canviant de tema, la setmana passada ens va arribar el tractor que esperàvem. Malauradament avui el venen a buscar per endur-se'l cap a el taller. Després de dues hores de treball, el canvi es va quedar bloquejat i, pel que sembla, s'ha de reparar. Per sort el vam comprar a un taller i té garantia. Haurem d'esperar uns quants dies més per poder gaudir-ne. L'estona que va estar treballant es va portar molt bé i vam poder comprovar que podrà fer molta feina que amb l'altre tractor no hi havia manera de fer.

Per acabar, vull recordar-vos que a partir de la setmana vinent deixem de fer l'horari d'estiu. Per tant els dimecres tancarem la botiga a les 7 i els dissabtes a la tarda no obrirem. Tot plegat fins el 15 de juny de l'any vinent.

Apa, bona pluja i bona setmana.

Enric

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada