dijous, 6 de juliol del 2017

Valoracions


Hem fet una valoració aproximada de l'afectació de la pedregada de la setmana passada. Us en faig cinc cèntims i passem a parlar de temes més engrescadors.

A l'horta les conseqüències van ser, entre d'altres menys essencials:

- Pèrdua total una collita d'enciams. Aquesta setmana passada us hem servit enciams d'una plantada feta més tard.
- Pèrdua total de dues plantades de bledes. Les hem arranades per tal d'afavorir que tornin a brotar.
- Trinxada de les fulles de remolatxa. Ara us les fem a granel.
- Forats de diverses consideracions al carbassons durant més d'una setmana. Alguns literalment mossegats per la pedra i invendibles.
- Forats i posterior podriment del 50% de pebrots.
- Fulles trinxades en carbasseres, melones i sindrieres. Fruits amb forats de diverses consideracions. un 20% dels fruits s'estan podrint. La resta sembla que els podrem collir.


Al fruiters:

- Pomeres amb afectacions diverses en un 80 %. Un 20% totalment insalvable
- Pruneres Claúdia  100% tocades i invendibles



Sortosament som a l'estiu i tot creix molt ràpidament. El que està perdut, perdut està, però us podem continuar oferint un bon grapat de productes, encara que alguns mantinguin l'empremta del que van rebre.

I canviant de tema, estem molt satisfets per l'acollida que està tenint enguany Tasta'l. Ahir va ser la inauguració i, tot i que a migdia va ser més fluixet, vam fer un complert a l'hora de sopar. I el millor és que tothom va quedar molt content i amb ganes de repetir. Enguany tenim molt bones sensacions i augurem que serà una temporada plena de bons moments.

En quan a l'oferiment d'aquesta setmana, trobareu algunes novetats esperades. Ja quedava poc per a la maduració de xíndries i melons. Ara, amb la desfeta de les fulles, s'ha accelerat la seva maduració. Així que ja podem gaudir dels seus primers fruits!

Àpali, bona setmana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada