dijous, 27 d’octubre del 2016

I va arribar un dia en que el temps va canviar ...

Ja tocava un cel blau com els que estem tenint aquests dies. Llàstima que al final l'aire de tramuntana s'ha quedat una mica curt i no ha fet la feina que esperàvem. Ens haurem de conformar amb el que tenim. Vés quin remei. I vist d'on venim, que més es pot demanar?

Així que ja hem pogut remenar una mica la terra i avui mateix ens arriba planter d'enciams, bròquils, rúcula, bleda... Tornem a la normalitat després de tres setmanes d'una mullena que començava a desesperar-nos.

A partir d'aquesta setmana us oferim les nostres pròpies pomes. L'any passat vam poder abaixar el preu ja que era de producció pròpia. Enguany no podrà ser ja que la collita ha sigut minsa, degut bàsicament a que amb el poc fred que va fer l'hivern passat els arbres no van florir com cal i van quedar molt poques pomes per arbre. A més aquest any ha estat any de molta carpocapsa (aquell cuc típic de la poma) i hem hagut de fer un bon grapat de tractaments per intentar frena-la una mica i que ens quedessin algunes pomes sanes. No cal que us digui que els tractaments s'han fet amb productes naturals. Bàsicament dos: amb un producte derivat d'un virus i un altre derivat d'un llevat del sòl. Tots dos "bitxos" creen toxines que senten fatal als cucs, que acaben morint. Així de salvatge és la lluita biològica, que no fa més que imitar el que passar contínuament a la natura.

I com que es fa tard i hem d'anar a collir´, aquí ens quedem.

Molt bona setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada