dijous, 24 de setembre del 2015

Hem acabat la collita de poma

Ahir vam acabar la collita de la poma vermella (Dalinsweet). Hem collit gairebé tres palots com el que veieu a la fotografia. No està gens malament! És el primer any que collim i, si tot va com esperem, en tindrem ben bé fins al mes de febrer de l'any vinent. A més diuen que aquesta varietat millora amb el pas del temps. Com que també n'hi ha de tocadeta, us farem el mateix oferiment que amb la groga: a meitat de preu les que tinguin algun trau de la cuca.



Canviant de tema, la setmana vinent esperem tenir enllestida la nova web. Serà molt similar a la actual, però amb un funcionament millorat. Tornareu a rebre els correus de les vostres comandes de manera llegible! Confiem en que tot funcioni correctament, però us demanarem paciència si alguna cosa no va com caldria i us agrairem que ens comuniqueu qualsevol anomalia.

I tornant al camp, avui, després de la collita pel mercat de demà, tenim previst fer les primeres plantades de canonges i rúcula de la temporada. Com que van a un dels hivernacles (ja hem arrencat la primera plantada de tomates...), esperem que en cosa d'un mes puguem tornar a tenir aquestes dues fulles, que no sobreviuen l'estiu, per tal de poder enriquir les amanides.

Apa, a gaudir d'aquests dies que segurament ja en queden pocs.

Bona setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada