dijous, 30 de juliol del 2015

I una més ... la carbassa

Que tal la refrescada? A nosaltres ens dóna un respir. I a les plantes també. Tenim tota la primera plantada de xíndries, i una mica de la de melons, ben rostida pel sol de justícia que hem tingut fins la setmana passada. I és que a pagès sempre passen coses: que si pedrega (com l'any passat), que si fa massa calor, que plou massa fort ... vaja, una tasca no acta per a patidors i malalts cardíacs.

La sort, tot i que dóna més feina, és que estem ben diversificats. Una cosa o altra acostuma a anar bé. I la veritat és que tot i que, seguint l'exemple de xíndries i melons, s'ha fet malbé una part dels fruits, enguany la collita està essent excepcional.

Aquesta setmana ens arriba una altra joia d'estiu. Generalment començàvem a oferir-vos carbassa a mig octubre, però ja l'any passat vam provar una varietat primerenca (la "early butternut") que va sortir molt bona i ... realment primerenca!. Així que si voleu fer-vos una sopa freda de carbassa (o no tant freda si s'allarguen aquest dies) ja en podeu disposar.

Resultat d'imatges de early butternut

Ah! una altra novetat! Si veniu el dimecres o el dissabte a la tarda a comprar a la nostra botiga o simplement a gaudir de l'espai, podeu tastar els batuts d'en Blai. 100% ECO. Fets amb energia animal!






Fins aviat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada