dijous, 7 de maig del 2015

Volta el món i torna al born

Per sort hem aconseguit producte més proper per aquesta setmana. La qualitat que ens arriba a través de les distribuïdores, tot i sabent-ho cada cop hi caiem, és molt diferent a la que estem acostumats. Per poc que volti ja fa uns dies que ha passat d'una cambra frigorífica a una altra i de furgoneta a furgoneta. El resultat sovint és el que heu vist amb alguns dels productes d'aquesta setmana passada. La única cosa que es salva de la "crema" és la mongeta i, potser, el porro.

Així que pràcticament us oferim els mateixos productes aquesta setmana, però els porros són de Fortià, els pèsols de Tamariu, les cols de Sant Martí Vell, ...

D'altra banda, com també és habitual en aquestes dates, estarem unes 3 o 4 setmanes sense pastanagues. De fet ja fa setmanes que no són ni de bon tros el que haurien de ser. Fins ara eren "comestibles" ... però ara ja havien passat a estar massa espigades i les que quedaven les hem trinxat amb el tractor. Les noves que han d'arribar tenen molt bona pinta. Si les voleu veure demà faré una foto i la podreu consultar a http://instagram.com/parc_agroecologic/, tot i que la qualitat de la càmera del meu mòbil és molt discutible (ja us ho podeu imaginar que amb aquesta feina la pols i el fang es fica per tot arreu).

Tal i com us comentava la setmana passada, ja hem plantat melons, síndries i carbasses. Els camps comencen a fer un tomb i ja respiren estiu. Fan una fila molt diferent de fa tot just un mes enrere. Si veniu el dia 30 d'aquest mes a construir una caixa de ratpenats (us recordeu que en vam parlar?), donarem un tomb i potser, qui sap, podrem tastar les primeres tomates ... us imagineu?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada