dijous, 22 de gener del 2015

Tenim Oli nou!

Sí, com cada any us oferim garrafes d'oli ecològic. Els darrers any us n'havíem ofert de Bioiris, de la finca d'un dels companys de la Xarxa de pagesos agroecològics de Catalunya, enguany la collita l'han tinguda molt dolenta i això ens ha portat a recuperar el nostre contacte amb la cooperativa d'Ulldemolins, una de les iniciatives pioneres en oli ecològic del nostre país.

El Panell de Tast Oficial d'Olis Verges d'Oliva de Catalunya descriu l'oli de la LLena amb aquestes paraules:

Sabor fruitat intens de tipus verd, amarg i picant en boca (sense ser desagradable). Tot i que té un cert nivell de dolçor, queda amagat per l'astringència i l'amargor que presenta. Aromes secundàries de tipus verd (herba molt clara, però també carxofa i ametlló, amb tocs de tomàquet i plàtan verd). La sensació global és d'un oli molt intens, però una mica "dur" en boca.
Val la pena destacar-ne la intensitat i riquesa del fruitat, que explica les clares connotacions vegetals que presenta en boca.


Gràfica de l'estudi organolèptic de l'oli d'Ulldemolins de la temporada 08/09

Doncs aquesta és la novetat més important de la setmana. Si tot va bé la setmana vinent incorporarem més productes al nostre oferiment.

Que vagi molt bé la setmana!

Enric i M.Rosa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada