dijous, 11 de desembre del 2014

Consells dietètics i altres coses del dia a dia

En Pep i la Luz són uns cistellaires nostres que, juntament amb un equip de diversos professionals vinculats a l'alimentació, estan posant en marxa un servei d'assessorament bionutricional online. Tot i que encara no és plenament operatiu, podeu consulta ja el seu web i subscriure-us per tal de poder gaudir d'una primera consulta gratuïta i de consells periòdics interessants sobre com millorar la nostra alimentació. Si en voleu saber més podeu entrar a http://www.tudietaterapeutica.com/.

D'altra banda, i com podeu suposar, la visita de la senyora tramuntana dimarts passat va deixar la seva empremta al pas per tots els camps d'horta de la comarca i, de fet, de bona part del país. En Raimon deia que al meu país la pluja no sap ploure, que hauríem de dir de la tramuntana? No sé si dir que no sap bufar o que en sap massa de fe-ho! En fi, contra el elements res a fer. Aixoplugar-se i, tot seguit, "endavant les atxes!".

Es van esborrant dels camp, ajudades per les ventades i la baixada de les temperatures, les relíquies que encara quedaven de l'estiu. Hem donat de baixa els pebrots d'escalivar del nostre catàleg i els pebrots italians tenen els dies ben contats. Esperem que arribin a la setmana vinent però no posaríem la mà al foc. De totes maneres incorporem una novetat al llistat de verdures: ja tenim els canonges a punt de caramel.

Poques coses més. Malgrat el vent els camps segueixen encara massa molls per poder treballar-hi. Aquests dies hem estat treballant sobretot a nivell informàtic i de reunions amb els altres pagesos del nostre grup local de "La xarxeta" per tal de poder afrontar els canvis i reptes que ens esperen en les properes temporades i que ja us hem anat explicant. Si som capaços d'afrontar-los amb èxit, canviaran substancialment les nostres vides i fins i tot, esperem, potser podrem donar un cop de mà a altres pagesos que estan en situacions similars.

I per acabar no us oblideu que si ens heu encarregat torrons us els servirem juntament en la vostra comanda
aquesta setmana.


Les dues properes servides que farem abans de començar les vacances seran el dimecres 17 i el dimarts 23 d'aquest mes.

Fins aviat.
Enric i M.Rosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada