divendres, 2 de maig del 2014

Suma i segueix

Ui, ara si que si. Adeú a pastanagues, kiwis, aranges, carxofes, llimones ... tard o d'hora ja tornaran.

Sort que també arriben coses noves: impressionants maduixes! (ja les coneixeu d'altres anys), naps negres, col-i-raves i, una sorpresa que ens arriba des de l'Horta de la Viola de Palafrugell, pasta fresca!

   

La pasta la trobareu en un apartat del nostre catàleg, a banda de la resta de productes. Els paquets ja porten les instruccions de cocció, que són molt precises ja que s'han de bullir molt poca estona i barrejar amb la salsa o rentar ràpidament per tal que no s'enganxi ja que porten molt de gluten (NO apta per a celíacs!).

Aquesta setmana se'ns ha espatllat el rotovat del tractor. Així que algunes plantades ens han quedat penjades. Tenim un munt de safates de plantetes pendents de trobar "el seu lloc a la vida". De totes maneres amb aquests dies de tramuntana, quan passes aprop, algunes sembla que ens agraeixin no haver-les independitzat fins que el temps es calmi.

Alberginieres a ple camp, plantades en una vall que les resguarda de les ventades

Seguint amb les floracions de la biodiversitat del Parc, us passo un parell d'imatges més:


Arç negre o aranyoner
Boneter o
Euvònim europeu
I per acabar aquesta setmana enlloc de recepta, tot i que molts ja ho sabreu, recomanem la fira Empordà Cuina i Salut que s'està fent a Torroella.

Ens podreu trobar servint alguns dels nostres productes de la ma del cuiner Joaquim March, que molt probablement estarà al capdavant de Tasta'l la propera temporada. A més, també intervindrem amb l'Isma Prados en el Show Cooking que es farà dissabte a les 6 de la tarda.

Esperem veure'us a totes i a tots!

Bona setmana i, com sempre, molta sort!
Enric

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada