diumenge, 4 de maig de 2014

Empordà Cuina i Salut

Aquest cap de setmana ha estat intens.

Ahir vam compartir escenari amb l'Isma Prados al Show Cooking que va fer dins el marc de la fira Empordà Cuina i Salut. Ja ens havíem conegut l'any passat de la mà d'en Jordi Jaques del restaurant el Molí de l'Escala. Vam "cuinar plegats" un saltejat de favetes amb poma i carxofes.

Les favetes saltejades
Tots dos xerrant al Show Cooking

Bé, la meva aportació es va limitar a remoure la paella....jjjjj

L'Isma és una persona fresca i directe. Durant tot l'acte no es va tallar i va deixar ben clar que ell aposta pel producte ecològic i pel consum de proximitat. No s'omple simplement la boca de paraules, com malauradament fan molts. Un plaer compartir una estona amb persones com ell.


Avui surt un resum de l'acta a El Punt Avui.


Aquest matí hem estat a l'Estartit cuinant amb les cuines solars i el forn de Tasta'l.



Hem fet magdalenes, café, infusions i llenties. Ja us avisarem quan posem en marxa l'espai de degustació Tasta'l.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada