dijous, 22 de maig del 2014

Les coses estan canviant

Aquest any la fruita s'està avançant considerablement, sobretot si ho comparem amb com va anar l'any passat. Per la setmana vinent ja podrem disposar de nectarines, que s'afegeixen als albercocs, cireres i préssecs per completar l'oferiment de fruites.

Els albercoquers de casa no van tan plens com altres anys però, si tenim sort i no la tramuntana no bufa gaire fort els propers dies, els podrem collir ben madurs i seran més saborosos que els que ens porten: collirem dimecres i el mateix dia els tindreu a casa. (Potser a la foto no s'aprecia gaire, però si feu un clic a sobre la veureu més gran)


L'altra novetat és que ens arriben les primeres TOMATES! A les nostres no els queda gaire, però durant les dues o tres properes setmanes abans que collim podem gaudir de les d'en Ramon de Riudecanyes (www.bioiris.com). Enguany diu que surten molt bones encara que estiguem a principis de temporada.

Aquí teniu les nostres.


La setmana vinent començarem a collir bròcoli i ... en exclusiva.... PASTANAGA!!!  Sí, ja tenim el nostre producte estrella al punt que ens agrada: dolça, tendre i cruixent. No us perdeu les primeres collites de primavera.

Us recordo, per tal que us feu un forat a l'agenda, que el dia 8 de juny fem una jornada de portes obertes a l'hort. Farem un tomb pels camps, xerrarem una estona de tot allò que vulgueu saber i tot seguit farem un tast d'alguns dels nostres productes. Si teniu previst assistir-hi, us agrairem que ens ho feu saber per tal de preveure la quantitat de producte a preparar pel tast. Envieu-nos un correu a aquesta adreça dient quants sereu.

Us deixo amb algunes imatges d'aquest dies de l'hort del que us alimenteu i els seus voltants(podreu veure les imatges més grans si cliqueu a sobre).

Gràcies per seguir amb nosaltres!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada