dijous, 17 de març del 2022

Ferros amunt!

 Bon dia!

Fins ara les pluges no ens han afectat tan intensament com prevèiem. Dissabte passat van caure gairebé 50 litres per metre quadrat. Amb la sequera que arrossegàvem aquesta quantitat va poder ser absorbida sense gaire dificultat pel sòl. Si ara tornessin a caure, sí que es convertirien en un problema. Les previsions tornen a apuntar que aquest cap de setmana torni a ser plujós, i que ben bé fins dijous de la setmana vinent no veiem el sol... Però és que alguns models també indiquen que el cap de setmana següent torna la inestabilitat. Sembla ser que aquesta primavera no serà tan eixuta com semblava fa quatre dies. Millor, però tampoc no ens passem. 

Aprofitant, per dir-ho d'alguna manera, el fet que els camps són fang i no hi podem entrar a treballar, hem fet una bona empenta al muntatge de l'hivernacle. Ja hem col·locat al seu lloc un bon grapat de ferros: arcs, travessers, suports de cultiu, ... mireu quina patxoca que fa:

Canviant radicalment de tema, aquesta setmana hem començat a col·laborar amb l'alberg Solidança de Palafrugell. És un dels espais propers que està acollint refugiats d'una de les guerres que estem vivint en aquest desesperant món. Cada setmana vindran a recollir el producte fresc que puguem oferir-los. No arribarà ni a granet de sorra, però, si més no, ja hem generat una petita alegria quan els que hi estan acollits han vist arribar unes quantes remolatxes. Diversos plats de la cuina d'Ucraïna estan basats en aquesta arrel.

Salut i bons aliments!

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada