Ara sí, ara sí que estem en condicions d'oferir-vos el nostres pèsols. Ja fa unes tres setmanes que vam tastar els primers, però han anat arribant poc a poc i no ens atrevíem a penjar-los al catàleg. La tramuntana de dies enrere ha contribuït a fer-los recelosos d'omplir els grans, tot i estar ben protegits dins l'hivernacle. Recordo que va ser justament la collita de pèsol la primera que vam perdre totalment el primer any que vam començar a treballar aquesta terra. Va ser la primavera del 2003. Teníem una pesolada impressionant. Les plantes eren ben florides i ja havíem tastat els primers fruits quan va entrar la primera de les tramuntanes que vam viure. El panorama, en poques hores, era totalment desolador. No em recrearé em detalls, però va ser la prova més evident de que, si volíem fer horta aquí, hauríem de suavitzar l'embat del vent del nord. Una raó més per afanyar-nos a omplir la finca d'arbres.
Mireu com tenim de carregades les pesoleres:D'altra banda, dir-vos que des de la setmana passada hem incorporat els nostres fermentats als productes que us oferim. En tenim en dues versions. En pot petit i en envàs clip. Aquest darrer format permet un tancament més hermètic i, si ens el retorneu, us abonarem el seu import.
Apa, ja ho tenim. A esmorzar i a collir.
Salut i bons aliments!
Enric
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada