dijous, 18 de febrer del 2021

Anar-hi anant

S'acosta la primavera. Tot i que aquest hivern ha estat substancialment menys plujós que el de l'any passat, els nostres camps segueixen amarats d'aigua. El nostre passat "aiguamòllic" queda palès durant aquesta època de l'any. Fins i tot encara que la pluja hagi estat escadussera. Per gust, i tenint en compte les temperatures dels darrers dies, ja hauríem sembrat la patata, la pastanaga primerenca i els ravenets de primavera, però malauradament haurem d'esperar encara uns dies per fer realitat aquest anhel. Treballar un camp massa moll comporta conseqüències que s'arrosseguen durant mesos. Més val esperar i sembrar en condicions. Aquesta ànsia per sembrar aviat no és fàcil de controlar quan ets jove i novell en l'ofici. Mira, una cosa bona més de fer-se gran.

Aprofitant, doncs, aquest temps que ens regala la terra molla, seguim rejovenint arbres de les nostres tanques vegetals que havien crescut massa amunt i deixaven despullada la seva part baixa. Justament és la seva part baixa la que ens aporta l'efecte tallavent, una de les raons per les que els vam plantar. És una feina que pot semblar poca cosa, però cada any ens ocupa una bona temporada. Cal tenir present que, posades en rengle, tenim més de 2 quilòmetres de tanques vegetals, moltes d'elles en dues fileres d'arbres. A més d'això, tot el dia d'ahir el vam passar reestructurant els voltants del nostre espai de botiga. Encara falta feina per fer, però si el dimecres veniu a comprar, a buscar la vostra comanda o simplement a fer-hi un tomb, veureu que els canvis ja són substancials.

I per acabar, només comentar-vos que ja ho tenim tot a punt per experimentar i fer el nostre primer carbonet, tal i com us vaig explicar fa unes setmanes. Segurament ens hi posarem el dilluns vinent. Si algú es vol apuntar a l'experiència, feu-nos-ho saber per qualsevol dels nostres canals de comunicació.

Ostres, que se m'oblidava! Estem tenint dificultats de subministrament de xampinyó portobello. Sembla ser que hi ha un problema de producció general. Us el seguim oferint, però tingueu present que pot ser que no us el puguem servir

Salut i bons aliments!

Enric

Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada