dijous, 18 de juny del 2020

Important: canvi de dia!!! i inici d'activitats

Bon dia!

Primer de tot informar-vos, als que us servim les comandes els dimecres, que aquesta setmana vinent ho farem dijous. Dimecres és Sant Joan i és dia festiu. En aquestes circumstàncies sovint els hàbits es capgiren i tothom està per altres coses. Hem hagut de descartar la possibilitat de servir-vos dimarts,  perquè el producte que no és nostre no ens arribaria a temps. Els horaris d'entrega seran els mateixos que les altres setmanes.

Parlant d'horaris, els mesos de juliol i agost canviaran els horaris de la nostra botiga. Obrirem els dimecres i el dissabtes i de 18:00 a 21:00 h per tal d'evitar les hores de més calor. De totes maneres, si algú té algun problema per venir en aquest horari, ens ho dieu i ja trobarem la manera de solucionar-ho.

D'altra banda, dissabte 27 de juny estrenem la nova temporada d'activitats. Serà amb La Terra Agombolada, la nostra proposta més agosarada que té l'objectiu de fusionar agricultura, cultura i natura. Aquesta activitat està emmarcada dins el programa T'ensenyem casa nostra, que promou i difon el Consell Comarcal del Baix Empordà. Més avall en trobareu la informació.

També ben aviat, la tarda de l'11 de juliol, realitzarem el primer taller d'aquest estiu: el taller de construcció d'un pandero quadrat,  que estava previst pel mes de març i que es va haver d'ajornar per la pandèmia. Si us interessa, encara en queden algunes (poquetes) places lliures!

Per no saturar-vos amb propostes, la setmana vinent us seguirem informant de les activitats que tenim previstes per aquest estiu.

Salut i bons aliments!

Enric
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
La Terra Agombolada

La terra ens ofereix pràcticament tot allò que ens és més essencial per viure. Per això creiem que cal tenir-ne una cura especial, tractar-la amb estima, agombolar-la tendrament. Estimar la terra és tenir cura del sòl, procurar gran riquesa biològica a l’entorn. Estimar la terra és, també, cantar a ple pulmó o a cau d’orella les cançons dels avis, dir les paraules dels poetes, gaudir de la cultura pròpia sense complexos.
Amb aquest esperit, us convidem a passejar per una horta de la plana de l'Empordanet: el Parc Agroecològic d’Albons. Us la mostrarem vestida de cançons i poesia, perquè pugueu descobrir tots els colors i perfums del nostre paisatge.

Dia: dissabte 27 de juny
Horari: les 19:00 h
Lloc: Parc Agroecològic de l'Empordà
Preu: 15 €/persona
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Taller de construcció d'un pandero quadrat

Fabricarem un pandero quadrat a partir d'un marc de fusta, pell de cabra i elements per col·locar a l'interior de l'instrument, amb el guiatge del músic i constructor Guillem Ballaz.
Si us hi voleu inscriure, ho hem de saber amb temps per poder encarregar el marc i les pells. Data límit: divendres 26 de juny.

Dia: dissabte 11 de juliol del 2020
Horari: de 2/4 de 5 a 2/4 de9
Lloc: Parc Agroecològic de l'Empordà
Preu: 100 €/persona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada