dijous, 23 de gener del 2020

Seguim! Malgrat el temporal

Bon dia, esperem...

En primer lloc vull donar-vos gràcies a tots per la comprensió durant aquests dies d'aiguats i inundacions. Esperem que estigueu bé i que puguem tornar a la normalitat el més aviat possible.

A hores d'ara encara ens queden algunes cistelles de dimecres per repartir. Esperem poder fer-ho avui. En aquests moments les cistelles són Ullà i, per la informació que tenim, encara no poden sortir perquè, a l'hora que us escrivim aquestes línies, tant l'accés des de Verges com travessant el riu cap a Gualta, estan tancats a la circulació.

Sortosament ja tenim llum a la finca i la càmera, plena de patates, pomes, kiwis i altres fruites, ja torna a estar en funcionament després de gairebé dos dies sense electricitat. Els camps ja podeu imaginar com estan. Avui intentarem collir pel mercat de Palamós, però és possible que no puguem fer-ho amb tot els conreus. D'altra banda encara és aviat per veure l'afectació de l'episodi de pluges i la calamarsa que va caure als nostres camps. Ja us ho anirem dient quan anem prenent consciència de tot plegat.

Malgrat tot, hem de celebrar que estem tots bé i que seguim amb força per a superar les adversitats, vinguin d'on vinguin.


Molt bona setmana!
Enric

Salut, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada