dijous, 2 de maig del 2019

"Primera collita de patates"

Bon dia!

Doncs tal i com vaig anunciar la setmana passada, els nostres porros i pastanagues no estan en condicions per a oferir-vos-els. És possible que alguns d'aquests dos productes ja no us hagin arribat de prou qualitat en aquests darrers die. Es feia difícil anar triant el que estava millor al camp. Us demano disculpes si ha estat així i us agrairia que ens ho féssiu saber, si és el cas, per abonar-vos el que calgui. Tenim la sort que ens arriba producte d'altres pagesos que encara en tenen de l'hivern o que ja n'han començat a collir de les sembres i plantades de primavera. Però en aquests casos, inevitablement, les verdures viatgen una mica més i no us les podem servir de collides el mateix dia.

D'altra banda comencem la nostra collita de pèsols i faves, i tot i que no us n'hem dit res, les carxofes ja són totes nostres i de maduixes també hi ha una bona part de les que us servim que són de casa. De vegades la producció que tenim d'aquest i altres productes no és prou i, sobretot al principi de temporada, hem de demanar-ne una part a d'altres pagesos. En aquests casos, en que no podem assegurar que tot sigui nostre, preferim posar que el producte ve de fora. Mira, polítiques d'empresa.

Aquesta setmana hem anat plantant tot el planter que ens va arribar divendres passat. Ja tenim al camp pebroteres de pebrot per escalivar, cogombreres i meloneres. Avui toca plantar sindrieres, alberginieres i pebrots italians. Tenim aquesta sort: les plantades fortes de primavera sempre coincideixen amb una davallada important de la feina de collir.

I per acabar, us deixo una fotografia que vaig fer fa tres o quatre dies de la primera "collita" de patates. Així van sortir la vermella, la violeta i la blanca.


Enguany, si la cosa no s'estronca, tindrem diversitat de patates per remenar i triar!

Molt bona setmana!!!
Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada