dijous, 22 de març del 2018

Recordant els 15 anys


Bon dia!

En Gabriel de Torroella ens ha fet arribar unes imatges de la jornada agro-musical que vam fer el juny de l'any passat per celebrar els 15 anys. Sí, ja fa dies d'això, però serveixi igualment per recordar aquell dia i, de pas, per anunciar-vos que aquest any estem pensant en fer una nova jornada en la mateixa línia. Serà també pel juny. Sí, encara falten dies, però ja hi hem d'anar enfilant l'agulla que el temps ens passa que ni ens n'adonem.


Al camí d'entrada, entre magraners i oliveres, guaitant les meloneres en flor

La Mireia i en Ramon entonant una cançó de llaurar del País Valencià
Tothom ben atent entre mongeteres i cogombreres
Cantada final d'agraïment als que vàreu venir
Pel que fa als camps, ja us podeu imaginar quina fila fan després del "ventet" d'aquest dies. Sort que quan s'acabi aquest episodi de fresqueta se suposa que ha d'arribar la primavera i, amb ella, temperatures una mica més calentones. Llavors tot farà una estirada i les fulles esquinçades per la tramuntana no seran ni un trist record.

Per acabar, i com diu la Mireia, que és l'anima mater del que us adjunto més envall, una mica d'spam. Aquí teniu el cartell i l'enllaç per a saber-ho tot sobre les "Trobades de Música de la Mediterrània" que es faran a Torroella en poques setmanes. Enguany amb la dona i la música com a eix temàtic.




Web

Video
Programa


Bona setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada