dijous, 9 de febrer del 2017

Minireportatge d'una tarda

Hola gent!

Ves a saber per quina raó, potser pel fet que tinc mòbil nou (d'aquests que poden resistir a un terratrèmol), o potser amb la intenció inconscient d'estar més aprop dels qui us vingui de gust apropar-vos ... el fet és que avui he fet unes quantes instantànies mentre anava feinejant pel camp.

I vet aquí que us en passo unes quantes per alegrar aquest blog, que massa vegades només són un grapat de paraules i divagacions sense cap il·lustració.

Us les passo amb el mateix ordre en que les he fetes aquesta mateixa tarda.

Tot baixant cap als hivernacles per passar-hi el motocultor m'he trobat amb aquesta relíquia d'algun senglar que va passar a millor vida. Sense la prova del carboni 14 😉, no m'atreviria a dir si va traspassar l'any passat o l'altre ...
 

I després de passar el motocultor, toca plantar. I heu me aquí, darrera la càmera del mòbil i a tot drap, plantant enciams, bledes i ruca dins l'hivernacle, que són de les poques coses que podem plantar i l'únic lloc treballable de tota la finca, fins que el temps no tombi i pari de donar-nos la murga amb tanta aigua. Cosa que, dit sigui de pas, sembla poc probable ja que aquest dissabte a mig matí ja es tornen a complicar les coses i, pel que auguren, la setmana vinent també plourà sobre moll.


I, és clar, s'ha anat fent fosc. Sort que ha sortit la lluna reflectint un xic de llum que m'ha permès acabar de plantar les darreres regues. Jo ja m'hi veia amb el frontal al cap. Quan comences a plantar a l'hivernacle, has d'acabar de plantar-ho tot. El reg és un per tot l'hivernacle. Tot seguit després de plantar s'ha de regar si vols assegurar el tret...


Per acabar, ja pujant amb el tractoret cap a retiro, doncs he pensat en immortalitzar l'skyline d'Albons des de les feixes de casa. I aquí queda per la posteritat .... feta amb la càmera del mòbil s'arriba on s'arriba.


I res més, a gaudir de la vida, que ves a saber quan s'acabaran els quatre dies...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada