dijous, 28 de maig del 2015

Variat de breus

Sort que ja queda enrere aquest pèssim episodi tramuntanal. La dita "mai plou a gust de tothom" deixa entreveure que sempre hi ha qui rep la pluja de bon grat. Hi haurà algú que hagi rebut aquesta tramuntanada amb alegria? ... Poder sí. Però de ben segur que no és ningú que visqui dels fruits del camp. Tot ha rebut: els horts, els arrossars, els fruiterars, ,,, Doncs això, sort que s'ha acabat i, si potser, que trigui a repetir-se en aquesta època de l'any i amb aquesta durada i intensitat.

Malgrat tot, recuperem alguns productes al nostre catàleg. Algun d'altres companys, però també nostres. Deixarem que tafanegeu vosaltres mateix@s a veure si els trobeu.

Malauradament de moment la Maren, de l'Horta de la Viola, deixa de fer pasta fresca. Si hi ha algun canvi més endavant ja us ho comunicarem.

D'altra banda Tasta'l està en plena renovació. L'espai de menjador ja està totalment acabat. Està malament dir-ho, però creiem que ha quedat molt guapo. Els i les que vau venir a buscar la cistella a casa nostra aquesta setmana ja ho vau poder veure.
L'espai de joc per a nens també va agafant forma.Ja hi tenim instal·lat un trípode de fusta amb escales i cordes per enfilar-se. La setmana vinent enllestirem uns jocs d'aigua i seguirem endavant amb més sorpreses. Esperem que hi passeu aquest estiu en algun o altre moment.

I per acabar, recordeu que és aquest dissabte a les 17:00 h, dins el marc de la Setmana Bio,  fem les caixes per a ratpenats. Us agrairíem que us inscriguéssiu prèviament per tal que hi hagi material per tots. Podeu fer-ho per telèfon (972 765 185 - deixeu el missatge si surt el contestador) o per correu. Deixeu el vostre nom i el número de persones que sereu.

Aquí teniu un pdf amb totes les activitats que es fan dins la Setmana Bio a les comarques gironines.

I final dels breus.
Fins dissabte ... o quan vulgueu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada