Ja hem dit "Adéu" als carbassons i les mongetes. Aquesta setmana ens hi posem amb els cogombres i les tomates de varietats. Això de moment, que en poc temps també haurem de fer-ho amb l'albergínia i, més tard amb els pebrots.
Per sort no tots són adéus. Ja podem començar a assaborir els naps (que tot i ser teòricament negres no s'hi tornen fins que no fa una mica més de fresca...) i en breu els bròcolis i els seus cosins propers. Aquest any hem procurat tenir, durant tot el període que hem sigut capaços, altres verdures que es consumeixen més durant l'hivern com ara les col o les bledes i per això no són cap novetat, tot i que és a partir d'ara que tenen totes les seves característiques més al punt.
Com ja sabreu si us falta alguna fruita o verdura també podeu anar a fer un cop d'ull als supermecats que van introduint productes ecològics. Si ho feu, fixeu-vos bé en els preus, la qualitat i l'origen (altres coses són més difícils de saber) i si us ve de gust ens envieu un missatge amb les vostres impressions. Si creieu que podem millorar alguna cosa respecte al que ells ofereixen ... si us plau feu-nos-ho saber!!!!
Imatge de Bonpreu. Tot això és "ecològic". Llàstima que no s'aprecia ni la qualitat ni el preu per Kg! |
Bona setmana i bon profit.
Enric i M.Rosa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada