dijous, 3 d’abril del 2014

Bona pluja i bon vent!

Només per si no heu estat al cas: entre la tarda d'ahir i aquesta nit han caigut cap a 40 litres per metre quadrat i el vent ha arribat a bufar fins a 79 Km/h. No està gens malament. Encara no hem sortit a veure l'estat dels camps, però és bastant previsible que avui ens toqui enfangar-nos fins al genoll ja que demà tenim mercat. Res, vicissituds de la vida del pagès.

Us anunciem que participarem a la propera Setmana Bio que organitza el Departament d'Agricultura.


El diumenge dia 8 de juny al matí farem la 10ª Jornada de portes obertes i el 4ª Tast de productes dels nostres camp. Ja us ho anirem recordant, però de moment podeu apuntar-vos-ho a la vostra agenda si no us ho voleu perdre.

Estem arribant a l'època en que es reduirà la diversitat de productes per collir al nostre hort. Com cada any, en arribar a mig abril, moltes verdures i arrels que vam plantar abans de l'arribada de l'hivern més cru ja volen fer flor. D'altra banda el que hem plantat aquesta primavera encara no està al seu punt de collita. A més també comencen a escassejar les fruites, fins l'arribada de les maduixes, les cireres i els albercocs, que són els primers regals de la primavera. Per mirar de cobrir aquest "impàs", enguany farem com l'any passat i recorrerem al nostre company Aleix de +Bio. Ell posa al nostre abast fruita i verdura d'altres llocs i pagesos. Com sempre al nostre catàleg tindreu l'origen de cada producte per tal que continueu sabent d'on ve cada cosa.

De totes maneres tenim una novetat pròpia aquesta setmana!


Són "cabdells de tudela". Sovint es fan simplement amanits amb una anxova, però mireu la pinta que té aquesta recepta d'un llibre d'en Ferran Adrià . Us hi atreviu?


De moment res més que ja hi ha prou.

Sort i fins aviat!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada