dijous, 4 de juny del 2020

Ja n'arriben tres més!

Bon dia!

M'alegra informar-vos que aquesta setmana afegirem tres nous productes propis al catàleg: els carbassons, els cogombres i el ravenets.

Carbassons i cogombres, si no venen mal dades, esperem de tenir-ne ininterrompudament fins al mes d'octubre. Amb els ravenets es fa bastant més difícil d'assegurar. Tot i ser un conreu molt fàcil, quan fa molta calor de seguida passen de ser petits a tenir una mida exagerada. A més, l'excés de temperatura també augmenta la seva sensibilitat al saltironet. Aquest coleòpter, poc més gran que un mosquit, es reprodueix molt ràpidament i es cruspeix les fulles del ravenet a una velocitat vertiginosa. Li diem saltironet perquè quan t'hi acostes de seguida salta i el perds de vista. És complicat de controlar-lo, aquest insecte. De tota manera nosaltres anirem sembrant ravenets cada 15 dies per procurar anar tenint-ne setmana darrera setmana.

Al camp hem fet algunes sembres "experimentals". Els darrers dies hem sembrat cacauets, gingebre, meló blanc de Mallorca i carbassa allargassada. No sabem estar-nos de provar coses diferents. És part dels al·licients d'aquesta feina.

Tot seguit, el que vaig prometre la setmana passada: un grapadet d'imatges del vostre hort. Sabeu què és cada cosa?


Salut i bons aliments.
Enric
Salut, Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada